Begin 2000 gebouwd VOOR Raerders DOOR Raerders. Al jarenlang is Doarpshûs de Trijesprong het bruisende hart van Raerd. Verschillende verenigingen maken wekelijks gebruik van de faciliteiten en inwoners van ons dorp drinken er in het weekend graag een drankje en eten, of halen er een snackje. 

De verenigingen draaien de laatste jaren met hun eigen vrijwilligers de bardiensten tijdens hun activiteiten. Dit gaat en werkt goed. Op de vrijdagavond kunnen de Raerders de laatste jaren steevast aan de bar terecht bij (een) zeer enthousiaste vrijwilliger(s). Super!  

Na Corona willen we de gezelligheid terugbrengen in Raerd. We willen het Doarpshús vaker en langer openen. Dit kunnen wij als bestuur niet alleen! Om dit te kunnen organiseren en faciliteren zijn we op zoek naar vrijwilligers 

‘Breng jij samen met ons de gezelligheid terug in Raerd?’ 

Bestuur dorpshuis

Herken jij jezelf in de volgende punten? 

  • Je houdt van een gezellig (Raerder) praatje en bent graag onder de mensen. 
  • Je draait je hand niet om voor het openen van een flesje bier of het schenken van een frisje of wijntje. 
  • Een snackje bakken is voor jou ook een kleine moeite.  
  • Je wilt eens in de zoveel tijd in het weekend wel eens een paar uurtjes de gastvrouw/-heer voor de Raerders zijn 

Dan ben jij één van de Roerders die de Raerders zoeken! 

Geïnteresseerd?! 

Wij als bestuur kunnen van alles willen en bedenken maar wij hebben de Raerders nodig om het Doarpshûs weer te laten bruisen! 6 september 20.00 uur gaan we daarom graag samen met de Raerders in gesprek. 

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen, heb je ideeën, zijn er wensen etc. Laat het ons weten! Samen met de bestaande vrijwilligers komen we deze avond vast en zeker tot een mooie opzet waardoor de deuren van de Trijesprong in de weekenden weer vaker open kunnen. 

‘Begroeten we jou 6 september om 20.00 uur in het Doarpshûs?” 

Mocht je op een andere wijze iets voor het Doarpshûs willen betekenen bijv. als gastvrouw/ heer tijdens vergaderingen of bijeenkomsten of in de (tuin)onderhoudsploeg dan horen we dat natuurlijk ook graag. 

Wens je meer info of heb je nu al ideeën stuur dan een mail stichtingdoarpshusraerd@gmail.com of bel of app Roel (06 414 618 821). 

Watsto hjir fynst fynsto nearne oars