Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Burendag

21 september 2013

Gratis

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we voor de achtste keer Burendag, op 21 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Want buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het voor buurten mogelijk een aanvraag tot € 500,= in te dienen bij het Oranje Fonds om hun Burendagplan te kunnen uitvoeren. Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 20, 21 of 22 september viert.

 

Meer informatie? Dat vind je op www.burendag.nl

Gegevens

Datum:
21 september 2013
Kosten:
Gratis