Komt er glasvezel in Raerd? Als voldoende inwoners in de kernen (35%), zo ook in Raerd, vóór 1 oktober 2019 een abonnement afsluiten bij één van de dienstaanbieders, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Het benodigde percentage (50%) voor de buitengebieden is reeds behaald.

Glasvezel is de toekomst

Door de toenemende vraag naar online diensten is een snelle en betrouwbare internetverbinding van belang. Daarom zet DFMopGlas zich al jaren in voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in Súdwest Fryslân. Glasvezel is stabiel, betrouwbaar en heeft oneindig veel capaciteit. Kortom: glasvezel is het netwerk voor nu en de toekomst! Om de aanleg te realiseren werkt DFMopGlas samen met Glasvezel buitenaf. Daarmee komt snel internet voor álle inwoners van de kleine kernen én het buitengebied van Súdwest Fryslân heel erg dichtbij.

Voordelen van glasvezel

Glasvezel heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst de enorme capaciteit: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. Je bent hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor tv-kijken, internetten én bellen. Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten.

Ben je overtuigd?

Sluit dan een abonnement af, aanmelden kan tot 1 oktober 2019. Meer informatie over het glasvezelproject in Súdwest Fryslân vind je hier.

bron: www.glasvezelvoorsudwestfryslan.nl