Op maandag 19 oktober hebben de kinderen van kindercentrum Inky Pinky heel erg goed hun best gedaan om hun eigen bestelde cupcakes  te versieren. Wat een prachtige creaties zijn er gemaakt en wat hebben de kinderen hun best gedaan en natuurlijk werd er ondertussen ook van al dat lekkers gesnoept.

Een week voor de actie t.b.v. SOS Kinderdorpen zijn de ouders gevraagd hun bestelling door te geven aan het kindercentrum. En met succes! Al met al zijn er 106 cupcakes verkocht. De cupcakes kostten € 1,- per stuk en dit betekende dat er € 106,- kon worden gedoneerd.

Kindercentrum Inky Pinky kon kiezen uit verschillende projecten van SOS Kinderdorpen, zoals:

  • een leerling voldoende schriftjes geven voor een heel schooljaar voor € 5,71;
  • of een betere toekomst voor een meisje en 1 van hun een jaar naar school laten gaan voor € 60,-;
  • of een leerling schoolboeken geven voor een schooljaar voor € 20,64.

“Wat ons betreft allemaal even belangrijk en zo vanzelfsprekend voor onszelf. Daarom hebben we voor alle drie projecten gekozen en het bedrag verdubbeld”, aldus Ingrid Hornstra van Kindercentrum Inky Pinky. Dit betekent dat er een totaalbedrag van € 175,- is gedoneerd. Hiermee is voor 2 meisjes één schooljaar betaald met schriftjes en schoolboeken. Het gedoneerde bedrag is ook nog eens door Dr. Oetker verdubbeld. Een super actie, met een super bedrag!

Kindercentrum Inky Pinky bedankt de ouders voor hun donatie én alle kinderen voor hun enthousiasme tijdens de uitvoering van de actie.