Het vertrek van juf Janny bij de peuterspeelzaal ligt menigeen nog vers in het geheugen. Sinds de vakantie is er een nieuwe ‘juf Janny’ ze heet Tine Huisman. Juf Tine is een ervaren juf en ze is blij dat ze in Raerd aan de slag mocht: “Peuterpret heeft al zo lang een peutergroep in het Dorpshuis in Raerd, dat ik het geweldig vind om hier te mogen werken. Op maandag- en donderdagmorgen van kwart over acht tot kwart over elf hebben we een leuke groep peutertjes die de wereld ontdekken. Samen spelen vind ik erg belangrijk.

thumbnail_20160908_095103Met de bekende vrijwilligers juf Angeja en juf Atsje begeleid ik de kinderen. We zingen liedjes, knutselen samen en er wordt heel veel gespeeld. Iedere peuter is uniek en mag zichzelf zijn. Mijn taak is om kinderen daarbij te stimuleren.”

Wordt jouw zoon of dochter binnenkort 2 jaar? Er zijn nog een paar plaatsen vrij! Kom gerust een keer langs als de peuterspeelzaal open is. Het is in het dorpshuis (ingang aan de zijkant) Zo kunnen jullie de sfeer proeven. Juf Tine vertelt graag meer. Voor meer informatie kunt u terecht bij Kids First  telefoon 088 0350400.