Oproep Oproep Oproep Oproep!!!

Voor het bestuur van de gymnastiekvereniging zijn wij opzoek naar nieuwe bestuursleden.

In september 2016 hebben 4 van de 5 bestuursleden hun zittingstermijn erop zitten. Dit zou betekenen dat er 1 iemand over blijft. Dit is natuurlijk geen wenselijke situatie, dus daarom zijn we als bestuur al een geruime tijd aan het zoeken naar nieuwe bestuursleden. Vanaf het begin van de zittingsperiode is het bestuur druk bezig geweest om mensen te vinden die in het bestuur willen komen. Echter is dit een moeilijke opgave en is het gelukt om 1 iemand bereid te vinden om in het bestuur te komen. Waar we erg blij mee zijn. Maar dit is helaas niet genoeg. Er moeten minimaal 3 personen bij, het liefst nog meer. Vandaar deze mail/noodkreet om nieuwe bestuursleden te werven. Want we willen graag dat de gymnastiekvereniging blijft bestaan!!!

Want hoe belangrijk vindt je dat de gymnastiekvereniging blijft in Raerd? Sport jij of je kinderen er met veel plezier? En wil je dit graag behouden? Wil je graag iets betekenen voor het dorp zodat de gymnastiekvereniging zijn bestaan kan voortzetten? Dan is nu het moment om in het bestuur te komen.

Wat houden de functies binnen het bestuur in en hoeveel tijd gaat er in zitten?

– De functies die vrijkomen zijn:

Voorzitter; vergaderingen voorzitten, overzicht houden van de activiteiten en het eventueel aansturen/uitzetten van activiteiten.

PR en communicatie; maandelijks een stukje schrijven voor de Praet fan Raerd, communicatie via social media, overige zaken die aan bod komen.

Secretaris ; notulen schrijven bij elke vergadering, bijhouden van de ledenadministratie, overige zaken die aan bod komen

Algemeen lid; De taken die voortkomen uit de vergadering.

De taken of activiteiten die voortkomen uit de vergaderingen worden onderling verdeeld.

Je kunt hierbij denken aan; het organiseren van een kerstdisco, uitvoering, of acties om geld in te zamelen, maar ook de contacten onderhouden met de sportdocenten.

Hoeveel tijd gaat er ongeveer in zitten?

Momenteel vergadert het bestuur 1x per maand. Daarnaast heb je in je eigen functie een aantal taken waar nog wat tijd in gaat zitten. Deze tijd kun je zelf indelen. ( afhankelijk van welke taken je hebt).

Hopelijk is het wat inzichtelijk wat er van een bestuurslid verwacht wordt.

Spreekt het je aan en wil je graag wat voor O.S.O. doen, wacht niet tot het 5 voor 12 is, (want dat is het al bijna) maar stuur ons een mailtje en dan kun je eens aanschuiven bij een vergadering om te kijken of het wat voor je is.

Wij begrijpen dat het in deze periode november/december al een drukke tijd is. Daarom willen we graag per januari de mogelijke nieuwe bestuursleden bij onze vergadering laten aanschuiven.

Dus trek de stoute schoenen aan en meld je aan!! Want het zou toch zonde zijn als er volgend seizoen geen gymnastiekvereniging meer is, omdat er geen bestuur is!!!!!!

Wij wachten met smart op je reactie!

Een sportieve groet,

Bestuur OSO

Wijnand Verhoef, Esther vd Ploeg, Adri Okkema, Julia Haringsma en Nely Jongema