Playbackshow 2013

playbackshow onderbouw

Met maar liefst 25 acts op het programma, een prachtig nieuw decor met een geweldige entree waardoor de artiesten het podium op kwamen, en een zaal vol enthousiast publiek, waren alle ingrediënten voor een geweldige middag aanwezig. Na een korte technische storing konden de eerste artiesten van start gaan.

Playback onderbouwplaybackshow onderbouw Een dol enthousiast publiek juichte de nog enthousiastere kinderen toe. Na de 13 acts van de onderbouw was het tijd voor een korte pauze waarin de deskundige jury bestaande uit meester Sjouke, juf Lucinda en juf Jeltsje zich kon gaan beraden wie nu de eerste, tweede en derde prijs in ontvangst mocht nemen. Iedere deelnemer ging zo wie zo met een prachtige medaille naar huis en de prijswinnaars resp. Alissa, Ilse & Sigrid en Hannah kregen nog een mooie trofee mee.

                                                                                                                
Playbackshow onderbouw
playbackshow onderbouwIntussen hadden de artiesten van de bovenbouw nog even de puntjes op de i gezet voor hun optredens, maar op het moment suprême  liet de techniek de organisatie wederom in de steek, na nog wat technische noodgrepen te hebben toegepast kon de eerste act van de bovenbouw wel doorgaan maar heeft de organisatie met pijn in het hart de andere acts moeten opschorten naar een andere datum. Een vreselijke teleurstelling voor zowel alle prachtig uitgedoste en goed voorbereide artiesten van de bovenbouw als voor de organisatie en het publiek.  De organisatie zal zo snel mogelijk een nieuwe datum prikken zodat we alsnog kunnen gaan genieten van de 12 acts van de bovenbouw.

Binnenkort zijn de foto’s van de playbackshow te bewonderen in het fotoalbum Playbackshow 2013.