Wat vliegt de tijd toch snel voorbij. De wintertijd is achter de rug, de lente is volop in bloei, en het einde van het dansseizoen is alweer bijna in zicht. Er zijn een aantal positieve veranderingen geweest in het afgelopen jaar.

Met de vorige voorstelling is er geld ingezameld voor een spiegelwand. Hier wordt aan gewerkt, en we zien hier heel erg naar uit!

Er zijn inmiddels 2 groepen bij gekomen. Een hele nieuwe groep met de jongste danstalentjes vanaf 6 jaar. En de een na jongste groep werd zo groot dat deze gesplitst moest worden. Inmiddels zijn er nu 6 groepen (4 op woensdag en 2 op donderdag).

De meeste groepen zitten zelfs al vol en er komen nog steeds nieuwe aanmeldingen binnen. Super dat er zoveel animo is. En niet alleen van kinderen uit Raerd, maar ook uit omliggende dorpen zoals: Reduzem, Tersoal en Sibrandabuorren.

Zoals velen van jullie al weten is het bijna tijd voor onze jaarlijkse eindvoorstelling van streetdance. Alle groepen zijn al maanden druk bezig met het instuderen van meerdere dansen. Deze worden straks allemaal geshowd tijdens de eindvoorstelling. Dit jaar zal er een ‘speciale touch’ worden gegeven aan sommige dansen, maar wat dit inhoudt dat blijft nog een verrassing.

De eindvoorstelling van streetdance zal eind juni plaats vinden. De exacte datum, tijd en plaats komen in de volgende uitgave van de dorpskrant te staan en wordt ook in de lessen bekend gemaakt.

We willen iedereen alvast van harte uitnodigen om straks op de eindvoorstelling te komen. Iedereen is welkom! En we hopen natuurlijk op prachtig weer om het dansseizoen feestelijk af te sluiten.

Tot dan!

Groetjes Juf Kim

 

Overig OSO nieuws:

Helaas moeten wij mededelen dat de Zumba voorlopig is gestopt. Hopelijk kunnen we in het nieuwe sportseizoen weer starten met de lessen.

In de vakanties en op feestdagen zijn er geen sportlessen.

Voor al u vragen kunt u mailen naar: oso@hotmail.nl Let op: .NL

Bestuur O.S.O te Raerd

Wijnand Verhoef (voorzitter)
Karin Draaisma (penningmeester)
Esther van der Ploeg (secretaris)
Nely Jongema (PR en communicatie)
Adrie Okkema (algemeen lid)