IMG_20150619_171551OSO uitvoering!
Vrijdagmiddag 19 juni omstreeks 17.00 uur waren alle heiten, memmen, broertjes, zusjes, pakes en beppes uitgenodigd om op het sportveld te komen kijken naar de gymnasten en streetdancers van OSO Raerd.
De opkomst was geweldig! Het bestuur van de OSO had het sportveld vrolijk versierd en alle benodigde attributen voor de uitvoering stonden klaar.
Toen alle kinderen, van peuter tot puber, klaar stonden in hun prachtige outfits en voorzien van make-up ….. begon het te regenen. Dus maar even schuilen in de kantine. Tien minuten later dan gepland kon de uitvoering dan toch beginnen. Onder de bezielende leiding van streetdance juf Kim Rijpma en gymnastiek juf Stephanie Kortenaar lieten de kinderen vol enthousiasme het resultaat van hun vele weken oefenen aan het publiek zien.
Wat hebben we veel talent in Raerd (en omstreken)! De vrolijke muziek, de enthousiaste juffen en het applaus van het publiek, deed de kinderen de kou en de regen die zij moesten trotseren tijdens deze uitvoering even vergeten. Wat een doorzetters! Na afloop kon iedereen koud maar met een voldaan gevoel naar huis, sommigen zelfs met een leuk prijsje uit de verloting.

Klik hier om nog meer foto’s van de uitvoering te bekijken.

P1070321 DSCF0411